Katkı Üreticileri Birliği’ndeyiz!

31.07.2023

Değerli Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız,

Yapıchem Kimya San. A.Ş. olarak, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün ilk ve tek çatı kuruluşu olan ve sektörün önde gelen üreticilerini bünyesi altında toplayan Katkı Üreticileri Birliği (KÜB)’ne katıldığımızı memnuniyetle duyururuz.

KÜB’de aktif rol alarak sektördeki diğer üreticilerle iş birliği içerisinde yapı kimyasalları alanındaki bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak sektörün daha sürdürülebilir ve yenilikçi bir şekilde gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

Katkı Üreticileri Birliği’ne katılımımız, aynı zamanda KÜB’ün üyesi olduğu İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) YÜF (Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu) ve EFCA (Avrupa Beton Katkıcıları Federasyonu) kuruluşları üzerinden inşaat ve beton sektörünün diğer paydaş kuruluşları ve dernekleriyle de çok daha aktif bir birliktelik yürütmemizi sağlayacak.

Türkiye’nin yapı kimyasalları sektörünün büyümesi ve gelişmesi adına çok önemli adımlar atan KÜB’e üyeliğimiz ile siz değerli müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte başarılı bir gelecek inşa etme yolculuğunda heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

Şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

 

Saygılarımızla,

Yapıchem Kimya Sanayi A.Ş.

arrow_back_iosHABERLERE DÖN